Overslaan en naar de inhoud gaan

Van 26 november 2021 tot en met 9 januari 2022 kan men in de stad Brugge weer genieten van Wintergloed. Tijdens Wintergloed kan je deelnemen aan een lichtbelevingswandeling. Het parcours, ontworpen door ACTLD, voert je langs 14 indrukwekkende licht- en woordinstallaties op bekende en minder bekende plekjes in de historische binnenstad. Magisch verlichte pleinen en monumenten komen tot leven in poëzie, slam poetry en oneliners. Ze organiseren het voor het derde jaar op rij en dit jaar draait alles rond het ‘woord’. Tijdens de wandeling switch je als het ware tussen de reële en de virtuele wereld.

Een ander onderdeel van Wintergloed is de Kerstmarkt. Deze staat traditiegetrouw opgesteld op de Markt en het Simon Stevinplein. Nieuw dit jaar is de locatie op 't Zand en de uitstraling van de Kerstmarkt.nAan het Minnewaterpark kan men terecht op de ijspiste met bijhorende bar/stübbe.

Wie zelf eens een kijkje wilt gaan nemen kan onderstaande site raadplegen voor een plan of de Coronamaatregelen nog eens nalezen.
https://www.brugge.be/wintergloed

Fotolink ging al eens een kijkje nemen en maakte volgende fotoreportage.