Naar Boven

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 was er op Camping San Lanaco voor de eerste maal het campertreffen van de Campervrienden Limburg. 84 Campers waren naar lanaken afgezakt. De organisatie had een 60-tal inschrijvingen moeten weigeren wegens plaatsgebrek.
De bedoeling van de organisatie was om Lanaken te promoten onder de camperbezitters
en hen tevens de mooi plekjes die Lanaken te laten zien. Op vrijdag werden de aanwezig een kleine receptie aangeboden en was er een toespraak van Burgemeester Marino Keulen en schepen van toerisme Mark Curvers. Er was ook nog een tombola en daarna was het tijd om de beentjes los te gooien met Dj Vincent. Op zaterdag was er daarna de mogelijkheid om een wandeling naar Pietersheim te maken of een fietstocht naar Oud Rekem. Zowel in Pietersheim als in Oud Rekem wachten gidsen de mensen op en kregen ze een rondleiding .
Later was er nog een Bingo voorzien en konden ze enkele Amerikaanse wagens bewonderen. De zaterdag werd afgesloten met een feestavond met het orkest De Melodies en een optreden van Eric Ghelen. Zondag na het ontbijt was er de mogelijkheid om nog eens de wandelschoenen aan te trekken voor een stevige wandeling door de Lanakense bossen . De opbrengst van dit hele gebeuren gaat naar een goed doel: Club 100
Onze fotograaf Stefan mocht mee op weekend en maakte volgende sfeerfoto's...

Klik op de foto voor slideshow...

Mooi in beeld gebracht.


Stefan bedankt man mooi gedaan


Zeer mooie reportage van Fotolink van dit geweldig weekend. Dikke proficiat aan de hele organisatie. Prachtige ondersteuning van de gemeente Lanaken.


Prachtige foto's een mooie herinnering!


Een fantastisch, goed georganiseerd weekend en gelukkig hebben we de mooie foto's noch en kunnen daarmee nog even na genieten.

Reactie toevoegen

* Je bericht komt online na goedkeuring...
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
5 + 0 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.